colaborare yamaha cf moto

Colaborare Yamaha- CF Moto

Colaborare Yamaha- CF Moto.

Cele două companii au convenit să transfere o parte din producția Yamaha, în mâinile CFMOTO – vezi exact ce se întâmplă.

yamaha cf moto

Cu un anunț oficial, Yamaha salută CFMOTO în calitate de partener, în cadrul unui nou acord prin care binecunoscuta companie chineză va prelua o parte din producția Yamaha. Este de remarcat aici, că, deși titlul se citește simplu, iar tematica pare simplă în general, cele două branduri vor avea un mod specific de cooperare, pe care vi-l explicăm mai jos.

Mai concret, este o restructurare a producției pe care Yamaha o face deja în China, prin brandul ZJYM – Zhuzhou Jianshe Yamaha Motor. Prin urmare, Jianshe se retrage din parteneriat, CFMOTO preluând cota sa și odată cu înființarea noii companii numite Zhuzhou CF Yamaha Motor (ZCYM). În noua companie, CFMOTO deține un pachet de 50%, Yamaha Motor deținând 44,23% și o a treia companie, Tair Yea Limited, deținând restul de 5,7%.

După cum se precizează în comunicatul de presă al Yamaha, compania „poziționează China ca una dintre cele mai importante baze de producție și vânzări și va continua să discute direcția viitoare a cooperării sale cu CF MOTO, cu scopul de a crește competitivitatea”. Debutul cooperării este planificat pentru noiembrie 2023.

Să vedem ce vom vedea… Remarcăm că, în ciuda mențiunii oficiale a noii cooperări în documente și surse de încredere, asteptam si comunicate din partea Yamaha Europa.

Poate va mai intereseaza si:

Despre KTM 890

kAWASAKI j1000

Muzeu Motociclete in Spania