Despre KYMCO AGILITY 300i ABS / 300i ABS Noodoe

Despre KYMCO AGILITY 300i ABS / 300i ABS Noodoe

Despre KYMCO AGILITY 300i ABS / 300i ABS Noodoe

KYMCO AGILITY 300i ABS este un scuter care este echipat cu un motor cu un singur cilindru în patru timpi, răcit cu lichid, care furnizează 16,8 kW (23 CP) la 7500 rpm 1. Scuterul are o viteză maximă de 129 km/h 1. AGILITY 300i ABS are o capacitate a rezervorului de combustibil de 13 litri și are un consum de combustibil de 3,5 litri la 100 km 1. Scuterul are transmisie CVT și cântărește 191 kg (uscat) 1. Scuterul are o capacitate maximă de încărcare de 180 kg 1.

Despre KYMCO AGILITY 300i ABS / 300i ABS Noodoe

AGILITY 300i ABS vine cu o serie de caracteristici, inclusiv:

Sistem de frânare antiblocare (ABS)
Sistem de navigație Noodoe
Faruri cu LED-uri, stopuri și semnalizatoare
Compartiment spatios de depozitare
Scaun confortabil
AGILITY 300i ABS are un preț de 4.990 EUR cu TVA 1. Vă rugăm să rețineți că prețurile pot fi modificate și pot varia în funcție de locație.

KYMCO AGILITY 300i ABS Noodoe este o altă versiune a AGILITY 300i ABS care vine cu o caracteristică suplimentară numită Noodoe Navigation System 1.

Sistemul de navigație Noodoe este o caracteristică inovatoare care le permite cicliștilor să-și personalizeze experiența de condus afișând mesaje personalizate pe tabloul de bord al scuterului.

Kymco Agility 300i ABS este un model, bogat echipat și cu un design atent și un motor de 276 cmc cu o putere de 23,2 CP.

Are o roată mare față de 16 inchi și roată spate de 14 inchi, în timp ce spațiul de depozitare de sub șa poate găzdui două căști integrale.

Pe lângă versiunea de bază, există și una cu sistem de conectivitate Noodoe pentru smartphone. Ambele au o ofertă în numerar.

MOTOR: în patru timpi, monocilindru, 2 supape, 1EEK, 276cc cu injecție
Putere: 23,2 CP la 8.000 rpm
SUSPENSIE
FAȚĂ / SPATE: Furcă telescopică / Două amortizoare
FRÂNĂ
FAȚĂ / SPATE: Frână cu disc/Frână cu disc și ABS
ROATA
FATA / SPATE: 16 inchi / 14 inchi (anvelope 110/70 fata – 140/70 spate)
Ampatament: 1.550 mm
Înălțimea șai: 800 mm
REZERVOR: 13,0 lt.
GREUTATE: 177 kg.

2 comentarii

 1. Dispune de jante de diferite dimensiuni, 16″ față și 14″ spate, cu o frână cu disc mare în față și un motor de 276 cmc cu două supape răcit cu lichid, pentru a garanta performanțe excelente cu un consum minim. Un vehicul care este hotărât în ​​largul său în oraș, dar perfect și pentru cei care călătoresc pe șoseaua de centură sau pe autostradă.

  Capacitatea de încărcare este interesantă, la fel și confortul oferit atât șoferului, cât și pasagerului. Spatiul de sub sa poate găzdui două căști integrale în timp ce tăblia, dotată cu tunel, oferă un spațiu confortabil și mare pentru a vă plasa picioarele într-o poziție naturală. Ca standard, Agility 300 oferă parbriz și apărători de mână, făcând călătoria plăcută chiar și în condiții meteorologice mai puțin favorabile.
  Noile roți înalte de la Kymco vin cu jante realizate special pentru acest model, cu un design cu mai multe spițe, în timp ce în ceea ce privește luminile, Agility 300 este întotdeauna perfect recunoscut datorită sistemului complet de iluminare cu LED care, pe lângă faptul că garantează vizibilitate maximă pentru șoferului, reprezintă o adevărată semnătură luminoasă a vehiculului atât în ​​timpul zilei, cât și în întunericul serii. O mulțime de spațiu pentru tehnologie.
  Pe langa acum inevitabila priza USB pentru incarcarea dispozitivelor in timpul condusului, Agility 300 se lauda ca standard cu futuristul sistem informatic Kymco Noodoe, un asistent tehnologic personal care iti permite sa conectezi scuterul la smartphone, eliminand astfel orice distragere a atentiei soferului.
  https://service-scutere.ro/despre-kymco-agility-300i-abs-300i-abs-noodoe/

 2. Kymco Agility 300i ABS este un scuter care oferă un amestec perfect de stil, performanță și caracter practic. Cu designul său elegant și motorul puternic de 300 cc, oferă o călătorie lină și fiabilă, perfectă pentru naveta în oraș și pe autostradă. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui navetist zilnic sau a unui războinic de weekend, Kymco Agility 300i ABS are tot ce aveți nevoie pentru a vă deplasa cu stil și confort.

  Confortul este o prioritate de top cu Kymco Agility 300i ABS. Scaunul spațios și bine căptușit oferă o călătorie confortabilă atât pentru călăreț, cât și pentru pasager. Spațiul de depozitare de sub scaun este, de asemenea, suficient de mare pentru a vă depozita lucrurile esențiale, ceea ce îl face o alegere ideală pentru cei care sunt mereu în mișcare. Eficiența consumului de combustibil este de remarcat, cu o autonomie decentă pe un singur rezervor, ceea ce îl face o alegere economică pentru naveta zilnică.

  Performanța este un alt aspect cheie al Kymco Agility 300i ABS. Motorul de 300 cc oferă multă putere pentru călătoriile în oraș și pe autostradă, făcându-l o alegere ideală pentru cei care au nevoie de un scuter care poate face față unei varietăți de condiții de mers. Manevrarea este agilă și receptivă, făcându-l ușor de manevrat în spații înguste. Sistemul de frânare antiblocare (ABS) oferă o putere de oprire sigură, asigurându-vă siguranța în timpul mersului.

  În concluzie, Kymco Agility 300i ABS este un scuter care oferă echilibrul perfect între stil, performanță și caracter practic. Fie că faci naveta la serviciu sau mergi într-o aventură de weekend, Kymco Agility 300i ABS este alegerea perfectă pentru cei care au nevoie de un scuter care se poate descurca cu orice. Deci, de ce să așteptați? Obțineți astăzi Kymco Agility 300i ABS și experimentați scuterul suprem pentru pilotul modern!

Comentariile sunt închise.