honda super cub 125

Honda Super Cub 125 pentru nostalgici

Honda Super Cub 125 pentru nostalgici.

Din punct de vedere vizual, Super Cub 125 este neschimbat față de modelul anterior, dar Honda îl oferă acum sa pentru pasager și suport pentru picioare ca dotare standard.

Honda Super Cub 125

Cifrele oficiale vorbesc de cai putere de 9,65 CP / 7.500 rpm și 1 kgm de cuplu la 6.250 rpm.

Filtrul de aer este nou, poziția injectorului este nouă și, deși aspectul eșapamentului nu se modifică,

. In locul celor 2 catalizatori ai modelului anterior, si cu ajutorul noului motor, Honda foloseste acum unul, mai eficient, catalizator. Programarea ECU este nouă, în timp ce generatorul de curent alternativ (ACG) este mai puternic.

Restul modificărilor vizează noile arcuri ale celor 2 amortizoare spate pentru performanțe mai bune pe suprafețe de drum proaste, și noua culoare mată gri închis.

Super Cub 125 continuă să vină cu un panou de instrumente rotund care combină afișajele digitale și analogice și, de asemenea, cu un sistem Smart Key în echiparea sa standard.

Totodată, versiunea anterioară, Super Cub C125, continuă să fie disponibilă pe piață, fără modificările modelului reînnoit și cu un preț de retail mai mic.

In Japonia a fost prezentata recent o noua culoare argintie, despre care momentan nu se stie daca si cand va fi integrata in gama europeana a modelului.

Mai puteti citi

Honda CUB
Bullet 350
HD 300 Pareri
Scutere si motociclete Mitt
Inchirieri Scutere

Piese din dezmembrari Honda Hornet 600

3 replies on “Honda Super Cub 125 pentru nostalgici”

  • […] Honda Super Cub 125 pentru nostalgici CUB 125 Honda Monkey 125 Monkey 125 Variator pentru Aprilia SR GT 200 Variatoare scutere MITT Motorcycles un nou brand de scutere si motociclete Vanzari Scutere Mitt […]

  • […] Honda Super Cub 125 pentru nostalgici Scure Honda CUB Honda Monkey 125 Monkey 125 Mitt 50 RT Super-Clasic Scuter Mitt de 50cc alegerea perfecta Vrei sa inchiriezi flota scutere? De inchiariat flota scutere […]

  • […] Honda Super Cub 125 pentru nostalgici Honda Cub 125 Moto VOGE pe culmile succesului Motocicleta Voge Tot ce trebuie sa stii despre MOTO GUZZI V7 III inainte de al cumpara Moto Guzzi Scuter Mitt 50 ALPHA mezinul familiei Scuter Mitt de vanzare […]

Comments are closed.