muzeu motociclete

Paradisul motocicletelor clasice spaniole se redeschide publicului

Paradisul motocicletelor clasice spaniole se redeschide publicului. Muzeul „Motos Made In Spain” dedicat motocicletelor clasice spaniole anunță că își deschide din nou porțile publicului după o pauză în care a adăugat noi modele la valoroasa colecție.

muzeu motociclete

Acest muzeu, situat în Alcalá de Henares (Madrid), prezintă în expoziția sa motocicletele care s-au fabricat în Spania în cursul secolului al XX-lea pe parcursul câțiva ani în care industria spaniolă a avut multe de spus despre dezvoltarea motocicletelor. Peste 400 de motociclete expuse de la branduri legendare precum Bultaco, Montesa, OSSA, Derbi, Lube, Vespino sau Puch.

Programul de vizitare este de la 16:00 la 20:00 de luni până joi, de la 10:00 la 14:00 și sâmbăta de la 16:00 la 20:00; și de la 10:00 la 14:00 și de la 16:00 la 19:00 duminica. Biletele pot fi achiziționate direct de la casa de bilete sau achiziționate în avans de pe site-ul Muzeului. Prețul biletului pentru adulți este de 6 euro în timp ce prețul pentru copiii până la 13 ani este de 3 euro (copiii sub 3 ani sunt gratuit).

Poate va intereseaza si:

Motor 2t
Zanella motocicleta din Argentina

2 replies on “Paradisul motocicletelor clasice spaniole se redeschide publicului”

Comments are closed.