Peugeot PM-02 și PM-05 – Noile motociclete vor arata așa?

motociclete si scutere peugeot
motociclete si scutere peugeot

Peugeot PM-02 și PM-05 – Noile motociclete vor arata așa?

Peugeot PM-02 și PM-05 – Noile motociclete vor arata așa? Ce va lansa Peugeot, extinzându-și gama la motociclete, după cum spun zvonurile? Designerul independent Oberdan Bezzi are o imagine și ne-o arată.

Peugeot PM-02 și PM-05 – Noile motociclete vor arata așa

Oberdan Bezzi este unul dintre cei mai activi designeri independenți, prezentând idei pentru noi modele de motociclete cu cea mai mică ocazie. Cu atât mai mult, când este alimentat și de scenarii și elemente ale lumii reale. Acum 24 de ore, am raportat despre noile nume de model Peugeot: PM-02, PM-03, PM-05. Bezzi a creat două randări digitale, pentru PM-03 și PM-05.

Peugeot PM-02 și PM-05 – Noile motociclete

După cum putem vedea din imagini, PM-03 este o motocicletă de Stradă care îmbină elemente stilistice din retro și modern, cu accent pe acestea din urmă. Iar PM-05 este în mod clar un scrambler, mai înalt, mai agresiv la aspect, cu roți cu spițe și cauciucuri adecvate față și spate, un aripă față înalt și, în general, o filozofie off-road mult mai intensă. De altfel, Bezzi nu ezită să-l boteze „Enduro”, după cum se vede din graficul pe care l-a pus pe coadă.

Canalul nostru de Youtube

Tu ce ulei folosesti la motocicleta

Ce inseamna o motocicleta veche

1 trackback / pingback

  1. Suzuki V-Strom 800 DE Djebel – Versiune hardneck-referință la trecut - Vanzari Scutere Bucuresti

Comentariile sunt închise.