Scuter Fantic Electric

Scuter Fantic Electric

Fantic face saltul în segmentul motocicletelor cu emisii zero cu Electric. Un scuter electric, omologat pentru A1 (deși există și o versiune L1 echivalentă cu un moped), cu un design inovator și conceput pentru o utilizare eminamente urbană.

Scuter Fantic Electric

Primul lucru care vă atrage atenția despre Fantic Electric este șasiul său de tip spalier din aluminiu. Cu o grindă centrală care este expusă în față, mărind aspectul de lejeritate al unui scuter care declară 91 kg pe cântar (inclusiv bateria). Șasiul este completat cu două amortizoare din spate și o furcă telescopică în față, discuri petale pe ambele axe cu etrier cu dublu piston în față și anvelope de 16 inchi purtând roți cu 5 brațe Y. Transmisia se realizează prin lanț. sistem.legături.

Scuter Fantic Electric 1

Cat despre motor, este un motor Dell’Orto de 3 kW, cu o putere de 4 CP. Alimentat de o baterie de 2,2 kWh care ofera o autonomie de 100 km declarata. Posibil cei de la Mitt sa prezinte un scuter anul viitor ceva asemanator

Echipamentul său include elemente precum pornirea fără cheie, ecranul LCD de 5” din instrumentația sa – cu opțiuni de conectivitate – și priza USB de unde ne putem reîncărca dispozitivele mobile. De asemenea, ofera o capacitate buna de incarcare avand un suport spate practic, podea plana, carlig pentru geanta si spatiu sub scaun si in torpedoul din fata pentru depozitarea obiectelor mici.

Alte chestii interesante care au legatura cu scutere

Inchirieri si vanzari scutere Mitt

Yamaha NMAX 125

Stil Italian Vespa Primavera

Ce trebuie sa stii inainte de a cumpra un scuter

Video

Vanzari Scutere
Inchirieri Scutere