X-Wedge – nou brand chinezesc cu origini americane

X-Wedge motocicleta

X-Wedge – nou brand chinezesc cu origini americane

X-Wedge – nou brand chinezesc cu origini americane. Tocmai a fost introdus pe piața internă și are în prezent o gamă de… modele în stil american cu motor similar.

motocicleta X-Wedge

La începutul lunii septembrie, un alt brand a debutat în țară, ca un alt copil al grupului de companii Huansong din Chongqing, China. Este vorba despre… X-Wedge și da, asta e numele brandului, vom vedea de ce mai jos. Între timp, noul brand va produce o gamă de motociclete și tipuri de motoare în stil american și a introdus 5 modele.

X-Wedge motocicleta china

Motorizare X-Wedge

Apropo de motor, este interesant de menționat că numele mărcii este pe deplin împrumutat, de la denumirea bicilindrului X-Wedge al americanului S&S, o îmbunătățire a motorului aftermarket, care a renascut prin noul brand.

Acest motor, în noua sa versiune, ajunge la 1.976 cmc. și oferă 103 CP și 16,1 kgm cuplu. Se pare că motorul american mai vechi era mai puternic, dar să nu uităm că acum trebuie să luăm în considerare standardele de emisii din ce în ce mai stricte.

Gama de modele X-Wedge

Gama de modele X-Wedge include: crucișătorul Ranger RX 2000, crucișătorul complet Rover RL 2000, tricicleta pentru scaun cu rotile Voyager VS 2000, tricicleta cu două roți Vanguard VT 2000 și tricicleta Walker WR 1000, care amintește foarte mult. de… Can Am! Pentru toate cele 5 modele noi sunt anunțate echipamente precum iluminare LED, ecrane TFT, ABS, Traction Control, Cruise Control, sistem de control al presiunii în pneuri de pe ecran etc.