YAMAHA NMAX 125 2023

YAMAHA NMAX 125 2023

Despre YAMAHA NMAX 125 2023 nu sunt foarte multe de spus. Dintre scuterele compacte 125, NMAX 125 este una dintre cele mai complete și mai bine echipate, eventual cel mai complet

nmax 125 scuter yamaha

Acest lucru influențează logic prețul, deși nu îl considerăm depășit ținând cont de calitatea tuturor componentelor sale, printre care evidențiem sistemul ABS dual-channel și conectivitatea cu telefonul mobil.

Motorul său este o adevărată minune în ceea ce privește performanța având în vedere că puterea anunțată este puțin peste 12 CP. Acest lucru vă echipează foarte bine pentru a face față călătoriilor dincolo de inima orașului, chiar și pe autostradă, și este, de asemenea, important pentru că vă permite să cărați o persoană în spate cu relativă ușurință.

YAMAHA NMAX 125 2023

De asemenea, este un expert în economii datorită mecanicii sale cu un sistem de supape variabile care menține consumul foarte scăzut. Nu este de mirare că este unul dintre trotinetele preferate atât ale utilizatorilor care scapă de ambuteiaje, cât și ale celor care îl folosesc pentru livrare. De fapt, este un model cu un preț ridicat pe piața second-hand.

Vanzari Scutere

2 comentarii la „YAMAHA NMAX 125 2023”

Comentariile sunt închise.