Yamaha T115 doar pe piețele China și Japonia

service-scutere-Yamaha-T115
service-scutere-Yamaha-T115

Scuter CUB Yamaha T115

Yamaha este într-adevăr renumita pentru mai multe motorete și cub-urile foarte populare. Sa nu uitam modelul de succes al brandului si anume Crypton. Cu toate acestea, pentru piața chineză, în prezent este oferit un singur model și anume Yamaha T115, care este oferit și pe piața internă japoneză începând cu anul trecut. Posibil in urmatorii ani sa vina si pe piata din Romania mai multe scutere CUB.

Pentru piața japoneză, acest model nu a fost oferit oficial de Yamaha, ci a fost vândut de unul dintre dealerii Yamaha de acolo.

SCUTERE 2020-Yamaha-T115.jpg

Poate pentru că modelele de SCUTERE și CUB-URI sunt mai puțin populare pe piața internă japoneză, dar Yamaha a oferit mai mult sprijin modelelor de scutere care prezinta mai mult interes. Nu numai Yamaha a avut acestra strategie in privinta scuterelor, ci si celelalte branduri Japoneze.

service scutere Yamaha-T115.jpg

Echipat cu un motor de 114cc (răcit cu aer, SOHC, 4 timpi, 2 valve) cu cutie de viteze cu patru trepte și produce o putere maximă de 8,7 CP @ 7.000 rpm cu
un cuplu maxim de 9,6 Nm @ 5,250 rpm. Rezervorul de combustibil are o capacitate de 4,0 litri. Există două versiuni oferite, și anume versiunea cu frana pe disc pe roțile din față și versiunea care prezintă sistemul de frâna pe spate de tip tambur. Opțiunile de culoare oferite sunt alb, roșu și negru.

Asteptam mai multe marci de scutere CUB-uri si in Romania